Cel mai simplu, rapid si sigur mod de reincarcare cu credit a cartelei prepaid.
Arrow

Termeni si conditii de utilizare a serviciului

Conditii de utilizare. Folosirea, incluzand vizitarea, autentificarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.kartela.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.
NETOPIA Payments srl isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.kartela.ro structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Site-ul www.kartela.ro este gazduit de serverele societatii NETOPIA Payments srl.
NETOPIA Payments srl nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, configurari, etc. NETOPIA Payments srl nu raspunde pentru continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.kartela.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.
NETOPIA Payments SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment parti din termenii si conditiile prezente fara o instiintare prealabila a utilizatorilor

Securitate. NETOPIA Payments SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin intermediul www.kartela.ro. NETOPIA Payments SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mail-urile expediate de www.kartela.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, NETOPIA Payments SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

Drepturi de autor. Intregul continut al site-ului www.kartela.ro, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea NETOPIA Payments SRL si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Krtela.ro/Kartela.ro sunt nume de serviciu inregistrate ale NETOPIA Payments SRL. Design-ul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii NETOPIA Payments SRL si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a NETOPIA Payments SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea NETOPIA Payments SRL si/sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor din Romania.
NETOPIA Payments SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.kartela.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii NETOPIA Payments SRL, fara acordul scris al acesteia.
Siglele si numele de marca ale operatorilor de telefonie sunt marci inregistrate si proprietatea acestora.
Siglele si numele de marca ale sistemelor de plata sunt marci inregistrate si proprietatea acestora.

Legislatie. NETOPIA Payments SRL isi desfasoara activitatea conform legilor si normelor in vigoare in Romania. Orice litigiu se solutioneaza pe cale amiabila.In situatia in care acest lucru nu este posibil, acestea vor fi rezolvate conform legilor de pe teritoriul Romaniei. Informatiile furnizate catre NETOPIA Payments SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

Tarife la utilizatorul final. Tarifele la utilizatorul final sunt actualizate periodic, in functie de evolutia cursului bancar si de politica de tarife a NETOPIA Payments SRL . Tarifele produselor si serviciilor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte si contin TVA. NETOPIA Payments SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre NETOPIA Payments SRL . NETOPIA Payments SRL isi rezerva dreptul de a schimba, modifica, adauga sau retrage in orice moment tarifele practicate pe site-ul www.kartela.ro

Responsabilitati privind produsele. NETOPIA Payments SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste serviciile/produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste servicii/produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta NETOPIA Payments SRL on line in maximum 48 de ore de la receptionarea serviciillor/produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului serviciilor/produselor respective, spre solutionare. In cazul in care aveti probleme privind calitatea serviciilor/produselor achizitionate prin intermediul site-ului www.kartela.ro va rugam sa ne contactati cat se poate de repede folosind adresa de email sau folosind formularul de contact: Email: contact@kartela.ro. Serviciul de suport va va sta la dispozitie in zilele lucratoare de Luni pana Vineri in intervalul orar: 09:00 - 18:00 si vor incerca sa va ofere solutii cat se poate de adecvate problemelor in timp util. De asemenea va rugam sa folositi datele de contact de mai sus si in cazurile in care sesizati ca au intervenit probleme la receptia produselor comandate in cazul in care aceste produse au fost livrate pe email sau sms.

Garantie si retur. Serviciile furnizate pe site-ul www.kartela.ro nu bebeficiaza de garantie alta decat cea oferita de operatorii de telefonie mobla din Romania. Serviciile de reincarcare nu beneficiaza de retur in nici o circumstanta.

Informatii firma. NETOPIA Payments SRL. inregistrata in Bucuresti, RO15565496, J40/9170/2003, cont bancar RO92 UGBI 0000 1020 0905 5RON, Garanti Bank – Bucuresti.
Adresa sediu central: Bulevardul Dimitrie Pompeiu 9-9A, Building 24, etaj 4, Bucuresti, sector 2, 020335

Plata online. Pentru plata online, sunt acceptate cardurile sub marcile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD si MAESTRO. Acest mod de plata nu presupune nici un comision suplimentar. Im momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati (NETOPIA mobilPay) catre banca, folosindu-se un certificat SSL. Informatiile de plata nu sunt in nici un moment stocate pe serverele NETOPIA Payments SRL. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile de plata, iar acestia ofera o garantie totala.

Plata cu Bitcoin Pentru plata cu Bitcoin, tranzactiile sunt confirmate in minim 10 minute de la validarea tranzactiei.

Prelucrarea datelor cu caracter personal În momentul în care efectuezi o plată pe site-ul ww.kartela.ro, vom colecta anumite informații despre tine. Refuzul de a furniza datele cu caracter personal care îți sunt solicitate poate determina imposibilitatea procesării plății. Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor tale cu caracter personal colectate în contextul efectuării unei plăți, te rugăm să consulți Nota de informare GDPR pentru plătitori Dacă ai ales să creezi un cont de utilizator pe site-ul www.kartela.ro, ne poți solicita oricând o copie a datelor personale asociate contului tău de utilizator. În cazul în care vrei să renunți la contul de utilizator, poți opta pentru ștergerea contului și, implicit, a datelor personale asociate profilului tău de utilizator. După ștergere, contul nu mai poate fi recuperat. În cazul în care ai efectuat diverse plăți prin intermediul platformei, datele personale asociate plăților efectuate (cum ar fi nume, prenume, email, telefon, IP, primele 6 cifre și ultimele 4 cifre ale cardului, adresa) vor fi păstrate pe durata necesară conformării cu obligațiile legale aplicabile tranzacțiilor financiare. Pentru mai multe informații despre modul în care societatea noastră prelucrează date cu caracter personal, te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate. Pentru orice cereri sau clarificări în legătură cu datele personale pe care le prelucrăm, poți contacta oricând Responsabilul nostru cu Protecția Datelor prin e-mail la adresa gdpr@netopia.ro sau printr-o cerere scrisă transmisă la adresa BUCUREȘTI, sector 2, Bd. Dimitrie Pompei 9-9A, Iride Business Park, clădirea 24, et. 4. Pentru a da curs cererii, vom verifica identitatea solicitantului cu informațiile existente în baza noastră de date. În cazul în care informațiile furnizate nu sunt suficiente pentru verificarea identității, vom putea solicita informații suplimentare, în absența cărora nu vom putea da curs cererii. Vom face tot posibilul să răspundem cererii în cel mai scurt timp. În funcție de complexitatea cererii, durata de răspuns poate fi de până la o lună de zile de la data recepționării cererii, iar, în anumite situații excepționale, acest termen poate fi prelungit cu până la încă 2 luni.

Dispozitii finale. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii,clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Actualizat Aprilie, 2021